Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Kolat, TOGG’un seri üretiminin gerçekleştirileceği Bursa Gemlik Kampüsü’nde düzenlenen Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu Seri Üretim Tesisi Açılış programına katıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla düzenlenen programda konuşan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu; “2023 Mart ayında yollarda Togg araçlarımızı kullanıyor olacağız. Önce Avrupa’ya sonra da tüm dünyaya Türkiye’nin otomobilini satacağız. 2024 sonundan itibaren ihracat haberlerimizi, Avrupa ülkelerinden başlayarak duymaya başlayacaksınız. TOGG olarak teknolojimizle, mobilite çözümlerimizle ve rekabetçi fiyatımızla tercih edilen küresel bir marka olacağız. Türk iş dünyası olarak bizler üreterek, ürettiğimizi bütün dünyaya satarak vatanımızı, milletimizi, Cumhuriyet’imizi büyütmeye devam ettik, ediyoruz, edeceğiz. Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyet hedefinin üzerine çıkma yolculuğunu hep sahiplendik, sahiplenmeye de devam edeceğiz” dedi.