Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Kolat, Ticaret Odaları Konseyi’ne Asıl Üye olarak seçildi.

Türk iş dünyasının çatı kuruluşu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79. Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yeniden Başkan olarak seçildiği Genel Kurul’da BERTO Başkanı Lütfi Kolat da Ticaret Odaları Konsey Üyesi olarak seçildi. Başkan Kolat konu ile ilgili; “79. Genel Kurul’da Başkanlığa yeniden seçilen Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’na, Yönetim Kurulu, Yüksek Disiplin Kurulu, Konsey Üyeleri ve Komisyon Üyeliği’ne seçilen tüm Oda ve Borsa Başkanlarımıza başarılar dileriz. Ayrıca İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli ve Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı Ender Yorgancılar’ın da TOBB Yönetim Kurulu’na seçilmesi, bölgemizin kalkınması ve ekonomik gelişimi için önemlidir” diyerek tebriklerini iletti.