Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde saygı, sevgi ve özlem ile anıldı.

Bergama Ticaret Odası Yönetimi, görev sorumluluk alanı olan Bergama, Dikili ve Kınık’ta eş zamanlı yapılan Atatürk’ü Anma Programları kapsamında gerçekleştirilen Çelenk Sunma Töreni’ne katıldı.

BERTO Başkanı Lütfi Kolat, Yönetim Kurulu Üyeleri Selçuk Kor, Salim Zeki Kurşun ve Genel Sekreter Gülay Koç Bergama’da, Meclis Başkanı Tahir Erdoğan, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Paksoy, Emre Erdoğan ve Meclis Üyesi Mesut Şahin Dikili’de, Başkan Yardımcıları Melih Çağdaş, Göksel Özüak ve Meclis Üyesi Nezih Yavuz Kınık’ta gerçekleştirilen törenlere katılarak Bergama Ticaret Odası’nı temsil etti.