Bergama ve İzmir’in farklı ilçelerindeki öğrencilerin hünerlerini gösterdiği “Özel Şefler – Mutfakta Engel Yok” etkinliği yoğun katılım ile Bergama Erdal Önder Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.
Etkinlikte engelli bireylerin hazırladığı yemekler tadılırken öğrencilere madalya, etkinliği destekleyen kurum ve firmalara ise teşekkür plaketleri verildi. Bergama Ticaret Odası için hazırlanan plaketi ise Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Akçay, Bergama Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı ve Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu‘nun elinden aldı.
Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Erdoğan ve Genel Sekreter Gülay Koç’un da katıldığı etkinlik, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.