Daha önce Bergama Kozak Çam Fıstığı, Bergama Graniti ve 2022’nin ilk günlerinde de “Bergama Kağıdı” olarak da bilinen Bergama Parşömeni’nin Coğrafi İşaret Tescili’ni alan Bergama Ticaret Odası, Bergama Tulum Peyniri’nin Coğrafi İşaret Tescili toplantısına ev sahipliği yaptı.
Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Genel Sekreter Gülay Koç, Akreditasyon Sorumlusu Yeşim Fidan Yılmazoğulları ev sahipliğinde, Özener Danışmanlık firma yetkilisi Huriye Özener, Prof. Dr. Yahya Kemal Avşar ve bölgedeki Bergama Tulum Peyniri üreticilerinin de katılımıyla Bergama Ticaret Odası’nda gerçekleştirilen toplantıda, Bergama Tulum Peyniri standartları görüşüldü ve Coğrafi İşaret Tescili süreci hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.