Bergama Ticaret Odası Başkanı Lütfi Kolat ve Genel Sekreter Gülay Koç; 7, 8 ve 9 Ağustos tarihlerinde 7. kez düzenlenecek olan Bergama Tiyatro Festivali için, festival Direktörü Eren Arıkan ile bir araya geldi.
Gerçekleşen görüşmede; “Üzerinde yaşadığımız, nefes aldığımız bu topraklarda tiyatro, sanat hep var olmuş. Örneğin Bergama, antik dünyadaki heykelciliğin merkezlerinden biri. Şimdi binlerce yıl sonra yine bu şehirde bir Tiyatro Festivali’nin 7. kez düzenlenecek olması Bergama Ticaret Odası olarak bizleri çok mutlu ediyor.
Bergama Tiyatro Festivali, bu şehre gerçekten çok yakışıyor. Bergama, Dikili ve Kınık’a ticari bir hareketlilik de getiriyor ve ‘festival’ binlerce kişiye hem sanat, hem de ekonomik anlamda olumlu olarak dokunmayı başarıyor. Bergama Ticaret Odası olarak hep olduğu gibi şehrimize, bölgemize bu tür artı katacak tüm çalışmalara destek vermeye devam edeceğiz. Başta bu yolculuk uğruna büyük emekler veren Festival Direktörü’müz Eren Arıkan’a, destek olan tüm kişi, kurum, işletmelere ve emeği geçen herkese Bergama Ticaret Odası adına teşekkür ediyorum” diyen Başkan Kolat, 7-8-9 Ağustos tarihlerinde herkesi Bergama Tiyatro Festivali’nin heycan, coşku ve sanat dolu etkinliklerine katılmaya davet etti.

