Bergama Ticaret Odası selden milyonlarca kişinin zarar gördüğü Pakistan için yardım kampanyasına katıldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde başlatılan yardım kampanyasına odamız 6bin TL katkıda bulundu.

Odamız Yönetim Kurulu’nun 6 Eylül 2010 Pazartesi günü yaptığı toplantıda aldığı karar ile 6 bin TL’lik destek kampanyasına katılarak Pakistan’daki zarar gören kişilere yardım eli uzattı.

17 Eylül 2010 tarihinde sona eren kampanyada 7.662.734,08 TL bağış toplanmıştır.

Oda Başkanımız Melih Kahraman, “ Şahsım ve tüm yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte karar vererek, gönderdiğimiz bu yardım, umarız orada yaşayan en az birkaç insanın dramına ışık olur. Vefat edenlere Allah’tan rahmet, ayakta kalıp yaşam mücadelesi veren tüm dostlarımıza da sağlık, güç, kuvvet ve tüm insanlığın yardımını diliyoruz.”