İzmir Vali Yardımcısı Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanı Ugur Kolsuz’un destek ve organizasyonu ile Çin Maliye Bakanlığı Temsilcisi, yatırımcı şirket Ceo ‘su ve yatırım danışmanlarından oluşan heyeti Bergama Ticaret Odası Başkanı ve Bergama Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fikret Ürper ağırladı.
Yatırım İzleme Koordinasyon Müdürü Mehmet Ensarioglu , BOSBİ Müdür Vekili Mehmet Selim Dabağ ‘ın da katıldığı program kapsamında Bergama Organize Sanayi Bölgesinin fırsat ve avantajlari anlatılarak bölge tanıtım gezisi yapıldı.
Ayrıca gezi sonrasi Bergama Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kahyaoğlu, İş Geliştirme ve Proje Yöneticisi Servet Girgin, Teknik Uygulama ve Seç Yöneticisi Mustafa Başgezer’in de katıldığı toplantıda Ürper ; sanayinin, lojistiğin ve enerji sektörünün bir arada ve birbirini engellemeden büyüyebileceği ender yerleşim yerlerinden olan bölgemiz organize sanayi bölgesinin, yapılan planlamasinda, sanayi parselleri ile birlikte, idari ve sosyal tesisler, eğitim tesisi, teknopark, teknik hizmet alanı, spor alanı, arıtma tesisi de tasarlandigini, kurulacak sanayi sektörlerine göre, planlamanin yeniden düzenlenebilir nitelikte oldugunu ifade etti. Ayrica bölgemize yatirim için destek saglayan Vali Yardımcısı Sayın Ugur Kolsuz’a teşekkürlerini iletti.