60 ülke, 100’ün üzerinde il, belde belediyeleri ve turizmcilerin katılımıyla gerçekleştirilen 14. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nın (EMITT) açılışın Bergama Ticaret Odası Başkanı Melih Kahraman ve Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı.
| Açılışını Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın yaptığı fuarda Bergama standı büyük ilgi gördü. Bergama Belediyesi, Bergama Kültür ve Sanat Vakfı ve Bergama Turizm Derneği ile fuara katılan Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Melih Kahraman “Bergama’nın ulusal ve uluslar arası boyutta tanıtımında turizm fuarlarının çok önemli olduğuna dikkat çekti”

Bergama standında en çok antik çağlarda oğlak derisi üzerine yapılan ve son dönemlerde Bergama tarafından tekrar canlandırılan parşömen ilgi çekti. Fuara Bergama Ticaret Odası; Yönetim Kurulu Başkanı Melih Kahraman, Başkan Yardımcıları İbrahim Dericioğulları, Gökhan Gönlügür, Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Evrenkaya ve Genel Sekreter Jülide Sungur’dan oluşan bir heyet ile katıldı.