Sayın üyelerimiz,

“Bergama Tarıma Dayalı İhtisas Süt Organize Sanayi Bölgesi” Bergama Alibeyli Mahallesi’nde yaklaşık 2.850.414 m2 alan üzerine kurulması hedeflenmektedir. Projemiz İzmir Valiliği, İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası, İzmir Ticaret Borsası, Ege İhracatçı Birlikleri, Bergama Belediyesi ve Bergama Ticaret Odası ortaklığındaki müteşebbis heyet tarafından yönetilecektir. Bergama TDİSOSB projesi ile modern tesislerde süt verimi yüksek kültür ırklarının yetiştirilmesi, damızlık düve üretimi, büyükbaş hayvancılık ve kaliteli süt üretimi hedeflenmektedir.

Ek’te, süt sığırcılığı yatırımı için üretici taahhütnamesi ve/veya sanayi parseli yatırımcı taahhütnamesi tarafınıza sunulmuştur.

Sorularınız için aşağıda iletişim bilgileri verilen kişilerden bilgi alabilirsiniz.

Bilgilerinize sunar, güzel günler dileriz.

Saygılarımızla,

BERGAMA TİCARET ODASI

Proje Sunumu İçin Tıklayınız

Yatırımcı Taahhütnameleri İçin Tıklayınız