Besi sığırcılığı faaliyetlerine yönelik yetiştiricilik ve buna bağlı sanayi tesislerini barındıran Bergama Tarıma Dayalı Besi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için ilk adım, Bergama Ticaret Odası ev sahipliğinde atıldı.

Bergama Ticaret Odası Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Erdoğan, Tarım ve Orman Bakanlığı Organize Tarım-Hayvancılık Bölgeleri Daire Başkanı Deniz Oruç, İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Arman, İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Şahin Çakan ile Meclis Üyesi Cüneyt Güleç, Kredi İzleme ve Değerlendirme Müdürü Aylin İnan, Etüt Şube Müdürü Cahit Karakaş, İzmir Ticaret Odası Proje Koordinatörü Hitay Baran ve Proje Danışmanı Fatih Üçgün katıldı. Toplantı öncesi araziyi de ziyaret eden heyet, alt ve üst yapı değerlendirmelerini de yerinde yaptı.