Bergama Saadet Partisi, ilçe başkanı Ahmet Işık’ın başkanlığında oluşan bir heyet ile Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Melih Kahraman’ı ziyaret etti.
İlçe başkanı Işık “bir yıl sonra da olsa gerçekleştirdikleri ziyaretin bir tebrik ziyareti mahiyetinde olduğunu” söyledi. 14 Mart tarihinde eski Samsun Milletvekilleri Latif Öztek’in Bergama’da tarım ve ekonomi üzerine bir konferans vereceğini söyleyen ilçe başkanı Ahmet Işık “Ticaret Odası Yönetimini bu konferansa beklediklerini” söyledi
Melih Kahraman “Saadet Partisinin odalarına yaptığı bu ziyaretten memnun olduklarını” söyledi.
Ziyaret ilçe başkanı Ahmet Işık ile birlikte ilçe yöneticileri: Ruşen Özuysal, A.Hikmet Karakuş, Ali İhsan Aksüt, Halit Gül ve İbrahim Ethem Erden katıldı.