Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Melih Kahraman ,Genel Sekreter Gülay Koç ve Yönetim Kurulu Danışmanı Saffet Dündar ile Kayseri Talas İlçe Müftülüğünden Bergama İlçe Müftülüğüne atanan Ali Rıza Tahiroğlu’ nu makamında ziyaret ederek İlçemize atanmasından duyduğu memnuniyeti belirterek, hayırlı olsun temennisinde bulundu ve görevinde başarılar diledi.

Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Melih Kahraman, Müftü Tahiroğlu’ na Ticaret Odası hakkında bilgiler verdi.

Daha önce birçok yerde görev yaptığını dile getiren Müftü Tahiroğlu, ilk defa Bergama’ya geldiğini ve güzel bir ilçede göreve başladığını söyledi. Ziyaretlerinden dolayı Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Melih Kahraman’a teşekkür etti.

Müftü Tahiroğlu ile yapılan görüşme sırasında 4 Kasım 2011 Cuma günü, bu vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimiz ve deprem felaketinde kaybettiğimiz kardeşlerimiz için ULU CAMİ’ de Mevlidi Şerif okutulması ve lokma hayrı yapılmasına karar verildi.