Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Ege Turizm Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Özer Mumcu, On Point PR Kurucusu İlkyaz Mumcu, Millions & Millions Kurucu ve Tasarımcısı Dünya Yıldız Can ve Kurumsal Kimlik Tasarımcısı Lale Can‘ı makamında ağırladı.
Doğru adımlar atıldığında Bergama’nın kültür ve sağlık turizminde seviye atlayabileceğini söyleyen Ege Turizm Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Özer Mumcu, Bergama’da gerçekleştirmek istedikleri projeleri Başkan Ürper’e anlattı. “Bergama Ticaret Odası olarak turizmi çok önemsiyor ve bölge turizmini olumlu yönde etkileyecek projeler üretmeye ve o projelerin içinde yer alarak destek vermeye gayret gösteriyoruz” diyen Ürper, misafirlere kısa bir süre önce Bergama Ticaret Odası öncülüğünde, Bergama ve Dikili Belediyeleri iş birliği ile gerçekleştirilen Kaikos Turu’nu da anlattı. Görüşmede Pandemi sonrası Bergama’da yapılacak projeler için iletişimde kalma kararı alındı ve Başkan Ürper, misafirlere ziyaretleri için teşekkür etti.