Bergama Esnaf Odası Başkanları, geride bıraktığımız seçim süreci için odamıza ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.
Ziyarete, Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Kolat, Meclis Başkanı Tahir Erdoğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Melih Çağdaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Paksoy, Salim Zeki Kurşun ve Genel Sekreter Gülay Koç ev sahipliği yaptı.
Bergama Sergiciler Odası Başkanı Süleyman Türkoğlu, Demirciler Odası Başkanı Özcan Ala, Kahveciler Odası Başkanı Kazım Kızılcaoğlu, Bakkallar Odası Başkanı Mehmet Salim Söyler, Lokantacılar Odası Başkanı Mustafa Kemal Bayrakdarlar, Terziler Odası Başkanı Yusuf Kurtuldu, Marangozlar Odası Başkanı Hasan Çoban, Şoförler Odası Başkanı Mehmet Kızıltaş ve Kahveciler Odası Genel Sekreter’i Melek Bilir’i makamında ağırlayan BERTO Başkanı Kolat, tebrik ziyaretleri için Oda Başkanları’na teşekkür etti.