Bergama Ticaret Odası, üyelerinin faydalanabilmesi için imzaladığı indirim protokollerine bir yenisini daha ekledi.
Bu kapsamda Bergama Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Melih Çağdaş ve Bergama Üstek Koleji Kampüs Müdürü Nazlı Devecioğlu Gezer tarafından imzalanan protokol ile tüm Bergama Ticaret Odası Üyeleri’nin çocukları ve çalışanlarının çocukları, Bergama Üstek Koleji’nden Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Lise düzeyindeki eğitimlerini %30 indirimli olarak alabilecek.
Konu ile ilgili; “Üyelerimizin yararlanabileceği 20’den fazla firma ve kurum ile indirim anlaşmamız bulunuyor. Bugün imzalanan bu protokol ile de birlikte bu listeye bir yenisini daha ekledik. Üyelerimiz, anlaşmalı olduğumuz bu kurumlardan, Oda Üye Kartı veya güncel Oda Kayıt Belge’leri ile indirim hizmeti alabilmekteler” diyen BERTO Başkanı Lütfi Kolat, imzalanan protokolün hayırlı olması dileklerini iletti.