Bergama Ticaret Odası organizasyonunda; Bergama, Dikili, Kınık Esnaf Odası Başkanları, Esnaf Kefalet Kooperatifleri Başkanları, Ziraat Odası Başkanları, Bergama Girişimci İş Adamları Derneği ve Kınık Sanayici ve İş Adamları Derneği, Batı Anadolu Serbest Bölge Kurucu ve İşleticisi A.Ş.’yi (BASBAŞ) ziyaret etti.

Başkanlar düzeyinde gerçekleşen ziyarete, aynı zamanda ESBAŞ CEO’su da olan BASBAŞ Yürütme Kurulu Başkanı Dr. Faruk Güler de eşlik etti. İnşaat Mühendisi Volkan Gezen’in anlatımlarıyla BASBAŞ hakkında güncel bilgileri yerinde alan Başkanlar, Serbest Bölge hakkındaki tüm soru işaretlerini de giderme fırsatı buldu.

Ziyarette söz alan BERTO Başkanı Lütfi Kolat; “Buradaki gelişmeleri Başkanlarımız ile de birlikte görüp, değerlendirmek için böyle bir organizasyon yapmaya karar verdik. Başta, bu davetimize katılan tüm Başkanlarımıza ve bizleri burada ağırlayan başta Faruk bey olmak üzere tüm BASBAŞ ekibine, Bergama Ticaret Odası adına teşekkür ediyorum” dedi.