Ak Parti Bergama Belediye Başkanı Adayı Dr. Sadık Doğruer, Ak Parti Bergama İlçe Başkanı Sebahattin Güzel, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Engin ve ilçe teşkilat üyeleri, odamızı ziyaret etti.

Doğruer, Güzel, Engin ve teşkilat üyelerini Bergama Ticaret Odası Başkanı Lütfi Kolat ve BERTO Yönetim Kurulu Üyeleri ağırladı. Gerçekleşen görüşmede sözü alan Dr. Sadık Doğruer; “Bergama Ticaret Odası Yönetimi olarak bugün burada bizleri ağırladığınız için teşekkür ediyorum” diyerek kendini ve Bergama için düşünce ve planlarını anlattı.
Toplantı sonunda konuşan BERTO Başkanı Lütfi Kolat; “Bergama ile ilgili düşünceleri, planları olan siz değerli adaylar ile bir araya gelmek, “Bergama” üzerine konuşmak Bergama Ticaret Odası olarak bizleri çok mutlu ediyor” diyerek Doğruer’e başarı dileklerini iletti ve nazik ziyaretleri için tüm ilçe teşkilatına teşekkür etti.