Cumhuriyet Halk Partisi Bergama Belediye Başkan Aday Adayı Ali Bor, Yüksek Mimar Burcu Bor ve CHP Üyesi, Yönetim Danışmanı Alper Belgen odamızı ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyaret Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Kolat ve Yönetim Kurulu Üyesi Salim Zeki Kurşun ev sahipliği yaptı.

Bergama’nın konuşulduğu ziyarette; ilçenin tarih, turizm, tarım ve sanayi alanında atılması gereken adımlara ve tüm bu gelişmeler ile birlikte bölgede yaşanacak ‘istihdam’ talebini yine bölge insanından karşılayabilmek için odaklanılması gereken Mesleki Eğitim alanına değinildi.

Çıktığı yolculuk için Bor’a başarı dileklerini de ileten Başkan Kolat, ziyaretleri için Bergama Ticaret Odası adına teşekkür etti.