Cumhur İttifakı Bergama Belediye Başkan Adayı Dr. Sadık Doğruer, Cumhur İttifakı Bergama İlçe Başkanları Sebahattin Güzel, Hasan Hüseyin Engin ve Bergama Belediye Başkanı Vekili Serkan Bölükoğlu, odamızı ziyaret etti.
Doğruer ve Cumhur İttifakı ilçe teşkilatını BERTO Başkanı Lütfi Kolat, Meclis Başkanı Tahir Erdoğan ve Meclis Üyeleri ağırladı. Gerçekleşen görüşmede sözü alan Doğruer; “Bergama, Dikili ve Kınık’ı kapsayan 3 ilçelik bölgesiyle Bakırçay iş dünyasının kalbi olan Bergama Ticaret Odası Meclisi olarak bugün burada bizleri ağırladığınız için başkanlarıma ve siz değerli meclis üyelerine teşekkür ediyorum” diyerek BERTO Meclisi’ne kendini ve Bergama için düşüncelerini anlattı.
Toplantı sonunda konuşan BERTO Başkanı Lütfi Kolat; “Sayın Doğruer’e bizlerle paylaştığı düşünceleri ve Meclis Üyeleri’mizin sorularını yanıtladığı için teşekkür ediyor ve tüm diğer adaylara olduğu gibi kendisine başarılar diliyoruz” diyerek nazik ziyaretleri için tüm Cumhur İttifakı ilçe teşkilatına Bergama Ticaret Odası adına teşekkür etti.