Bergama Ticaret Odası, Aliağa Ticaret Odası ve Menemen Ticaret Odası, “Bölge Ortak Sorun ve Çözüm Önerileri Toplantısı” için bir araya geldi.
Aliağa Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Bergama Ticaret Odası’nı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Kolat, Meclis Başkanı Tahir Erdoğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Melih Çağdaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Paksoy, Emre Erdoğan ve Genel Sekreter Gülay Koç katıldı.
Aliağa Ticaret Odası Başkanı Ömer Ertürk, Meclis Başkanı Uğur Akyıldız, Meclis Divanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Menemen Ticaret Odası Başkanı İzzet Süsoy, Meclis Başkanı Erdinç Cengiz ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin de yer aldığı toplantıda Bakırçay ve Gediz bölgesinde yaşanan güncel ekonomik gelişmeler, bölgeye dair ortak sorun ve çözüm önerileri hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Toplantı, yakın bir tarihte tekrar bir araya gelme dilekleri ile sona erdi.