Türkiye’nin en büyük turizm platformu olan Travel Turkey İzmir Uluslararası Turizm Ticaret Fuarı, kapılarını 17. kez açtı.

Bergama Belediyesi tarafından hazırlanan Standı ziyaret eden Bergama Ticaret Odası Başkanı Lütfi Kolat; Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu ve Bergama’yı temsil eden üreticilerle ile birlikte ziyaretçilere Bergama’yı anlattı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in de ziyaret ettiği, binlerce yıllık tarihi, kültürü ve kendine has lezzetleriyle fuarda yer alan Bergama standına uğrayan ziyaretçiler, hem Bergama hakkında bilgi aldı, hem de Bergama’ya özgü lezzetleri tatma fırsatı buldu.

Bergama standı, “Şimdi Bergama’yı Keşfet” sloganı ile 2 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.