Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Akçay, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Sarıl, Tahir Erdoğan, Ertuğ Canoğlu ve odamız Genel Sekreteri Gülay Koç, bu sabah odamızda gerçekleşen kahvaltıda basın mensupları ile bir araya geldi.

Toplantıda Fikret Ürper, 2019 yılı genelinde Bergama Ticaret Odası’nın faaliyetlerini anlattı ve bölge ekonomisi ile ilgili değerlendirmeler yaptı.

Cumhurbaşkanımızın Bergama ziyaretinde esnaf odaları başkanları ile birlikte hazırlanan ve Cumhurbaşkanımıza sunulan, görev sorumluluk alanımız olan Bergama-Dikili-Kınık ilçelerimizi ilgilendiren konulara ilişkin sorunlar ve çözüm önerilerine ilişkin dosya hakkında bilgi verdi ve dosyayı basın mensupları ile paylaştı. Basın mensuplarından gelen soruları da yanıtlayan Fikret Ürper ayrıca toplantıya katılan basın mensuplarına teşekkürlerini iletti.

● Tüm Etkinlik, Duyuru ve Basın Bildirilerimiz İçin Aşağıdaki Adresleri Takip Edebilirsiniz

Instagram | Facebook Twitter