Bergama Ticaret Odası Başkanı Lütfi Kolat, Meclis Başkanı Tahir Erdoğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Melih Çağdaş ve Genel Sekreter Gülay Koç, Adalet ve Kalkınma Partisi Bergama İlçe Başkanı Sebahattin Güzel ile Murat Dirik, Ali Kara ve Ahmet Ersin’i odamızda ağırladı.
İlçe Başkanı Güzel, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdikleri Ankara ziyaretinde ilgili kurum ve bakanlıklardan Bergama ile ilgili aldıkları güncel bilgileri BERTO Yönetimi ile paylaştı. Bergama Çevre Yolu’nun kısa süre içerisinde açılacağı bilgisini de veren Güzel, yeni dönem için ‘hayırlı olsun’ dileklerini de iletti.
“Çevre Yolu ile Bergama’nın şehir içi trafiği büyük oranda azalacak. Bu, tüm şehri rahatlatacak güzel bir gelişme. Bunun yanında, Biz Bergama Ticaret Odası olarak, Bergama Organize Sanayi Bölgesi içerisine yapılacak olan Meslek Lisesi’ni her fırsatta, her platformda dile getiriyoruz. Bölgemizde hızla artan yatırımlar büyük bir istihdam açığı oluşturacak ve bu açığı, donanımlı Meslek Lisemiz ile kendi, bölge insanımız ile kapatmalıyız. Hepimiz bu konuya daha çok eğilmeli ve her fırsatta gündeme getirmeliyiz” diyen BERTO Başkanı Kolat, ziyaretleri için Güzel’e teşekkür etti.