Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Akçay’ın uzun süredir üzerinde çalıştığı Ortaokulu ve Lise Doğa Okulları kampüsü kapılarını öğrencilere açtı. Modern eğitim anlayışı ve sosyal aktiviteleriyle her yönden öğrencilerin isteklerini karşılayacak olan kolejin açılışına Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Bergama Ticaret Odası Meclis Başkanı Erol Işıldak, Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Yönetim Kurulu Üyeleri Tahir Erdoğan, Ali Sarıl, Genel Sekreter Gülay Koç, eğitimciler ve aileler katıldı. Açılış sonrasında eğitim kampüsünü gezen Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper her şeyin başı eğitim olduğunu vurgulayarak sözlerine şöyle devam etti: “İnsanlık her yıl bir adım daha ileri giderken teknoloji ve yenilikler de insanlığı ileri taşıyan araç niteliğini taşıyor ve bu modernizme uygun eğitim ile gelecek nesil insanlığı daha da ileri götürebilmek için hazırlanıyor. Ayrıca Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan Sayın Levent Akçayı bu başarısından dolayı tebrik ediyor modern eğitim kampüsünün ilçemize hayırlı olması temennilerimi iletiyorum” dedi.