Bergama Ticaret Odası ile İzmir Üniversitesi Medical Park Hastanesi arasında BERTO üyelerine %10’luk indirim sözleşmesi imzalandı.

BERTO üyelerine avantaj sağlama yolunda adımını sağlıkla attı. Herhangi bir sağlık sorunu durumunda BERTO üyeleri, üye annesi, babası, kardeşi, eşi, çocuğu dahil İzmir Üniversitesi Medical Park Hastanesi’ne gittiğinde %10’luk indirimden faydalanabilecek. Ayrıca SGK güvencesi kullanmayan yada olmayanlara hastanenin cari fiyatları üzerinden %20 iskonto yapılacak. Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper: “Üyelerimize avantaj sağlamak için kurumlarla görüşerek indirim uygulanması için sözleşmeler imzalıyoruz. Bu yolda ilk adımı sağlıkla attık. Her şeyin başı sağlık olduğu gibi üyelerimizin sağlığı da bizler için çok önemli. Bu nedenle İzmir’in iyi hastanelerinden biri olan İzmir Üniversitesi Medical Park Hastanesi ile üyelerimizin yararına %10’luk indirim sağladık. Herhangi bir üyemiz yada birinci derece yakını bu hastaneye gittiğinde çıkan masrafın %10’nunu ödemeyecek. Üyelerimizin faydasına olacak buna benzer sözleşmeler yapmaya oda olarak devam edeceğiz” dedi.