10 Aralık Perşembe günü katılımcılarına kapılarını açan Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresinin ilk gününde, Bergama Belediyesi standında Bergama Ticaret Odası da yerini aldı. Açılış gününe Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İ. Lütfi Kolat, Meclis Üyesi Başar Yazıcı ve Genel Sekreter Gülay Koç ile birlikte katıldı.

Fuar İzmir’de yapılan ve B Holü C-130 numaralı alanda yer alan Bergama standında, dünyaca ünlü Kozak Yaylası, Bakırçay Ovası, Bergama halıları, Bergama Tulumu, Parşömen’i ve Bergama tarihi gibi çeşitli zenginliklerimiz tanıtılıyor.

Fuarda Midilli Ticaret Odası standını ziyaret eden Ürper, Kuzey Ege’nin İncileri projesi hakkında Midilli Ticaret Odası Başkanı Thrasyvoulos Kalogridis’e bilgi verdi.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ve İZFAŞ tarafından T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde organize edilen Travel Turkey İzmir 2015, Türkiye’nin ve dünyanın çeşitli destinasyonlarından çok sayıda katılımcı firma ve turizm profesyonellerini 13 Aralık Pazar gününe kadar Fuar İzmir de ağırlayacak.