Bergama Ticaret Odası’na ziyarete gelen MHP İzmir Milletvekili Adayı Murat Koç’u Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Yönetim Kurulu Üyesi Azam Ziya Güç, Genel Sekreter Gülay Koç ağırladı.
Örf ve adetlerin öneminden bahseden MHP İzmir Milletvekili Koç: “Toplumda bu değerlere gerekli önem verilmediğinden birçok konuda dejenerasyon yaşadık, en büyüğünü de eğitim sisteminde hissettik” dedi. Koç: “Ekonominin içinden geldiğim için İzmir in ekonomisinin ne kadar küçültüldüğünün farkındayım bu nedenle seçim sonrasında İzmir’de insanlarla iç içe olarak, STK’lar ile görüşerek oluşan sorunları ilk ağızdan dinleyeceğiz. İzmir’in ticaret ve sanayi odaları, üniversiteleri ve milletvekilleri ile birleşerek bölgede projeler üretmemiz gerekiyor. İzmir’de STK’lar belediyeler ve vekiller bir olursa tüm sorunların hızla çözüleceğine inanıyorum” dedi.

Önceki seçim çalışmaları sırada vekil adaylarımıza da gerçekleştirilen sunumdan bahseden Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper: “Sunumda belirlenen tüm sorunların tespiti Ticaret Odamız ve bölgemiz mesleki odalarının çalışmaları sonucu toplanmış olan sonuçlardı. Bergama’da yapılması gereken çok acil işler var. 119 adet mahallemiz var ve aralarından bazıları çok kötü durumda. Bölge ekonomisini kalkındırmada yaşadığımız en büyük sorun bölge teşvik uygulaması. Bölgemize gelen yatırımcıların teşvik uygulaması sebebiyle bizi tercih etmemesi gelişmemizi ve ekonomik kalkınmamızı negatif yönde etkiliyor. Bizleri Ankara’da temsil eden vekillerimizin bizlerle sürekli diyalog halinde olması ve sorunlarımıza kulak vermesi bizim için çok önemli; çünkü bizler uzun yıllardır bu sebeplerden dolayı kalkınamıyoruz. Sizlerden ricamız bizlerle sürekli olarak iletişim halinde olmanız ve sorunlarımızı çözüm sürecinde yanımızda olmanız” dedi.