Bergama’ya İlçe Emniyet Müdürü olarak yeni atanan Ayhun Yumurukkaya’yı Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Lütfi Kolat, Yönetim Kurulu Üyesi Azam Ziya Güç ve Genel Sekreter Gülay Koç makamında ziyaret etti. Yeni görev yerinin hayırlı olması ve başarı dileklerinde bulunan Ürper,
Emniyet güçlerinin ülke ve bölge ekonomisindeki öneminden bahsetti. Ürper: “Bir bölgede ticaretin gelişmesi için öncelikle can ve mal güvenliğinin sağlanması gerekli, burada sizlere büyük iş düşüyor. Sizlerin yaptığı titiz çalışmalar sonrasında ticaret ve ekonomi de o bölgede hızla büyüyebiliyor” sözlerini ifade etti. Bergama İlçe Emniyet Müdürü Ayhun Yumrukkaya Ticaret Odası heyetine yaptığı ziyaretten dolayı teşekkürlerini iletti.