Bergama Ticaret Odası ve Dikili Belediyesi ortaklığında gerçekleştirilen KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi sertifikaları verildi.
Bergama Ticaret Odası ve Dikili Belediyesi ortaklığı ile girişimci adaylara destek olma ilçe ekonomisine katkıda bulunma ve ticari hayatı canlandırma amacıyla KOSGEB Uygulamalı girişimcilik eğitimi gerçekleştirilmişti. Eğitim sonunda 55 kişi sertifika almaya hak kazandı.
Bergama Ticaret Odası’nın teşvikiyle gerçekleştirilen eğitimlere gösterilen ilgiden dolayı teşekkür eden Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun: “ Girişimci adaylar için güzel bir fırsat olan bu eğitim sonunda aldığınız sertifikalar ile her birinizin bu fırsatı değerlendirmesini umuyorum ve şimdiden kuracak olduğunuz işletmeler için hayırlı olsun dileklerinde bulunuyorum” diye konuştu.
Kurumlar olarak bölgenin girişimci adaylarını desteklemek ve ticari hayatını canlandırmak için planlı olarak açılan KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine olan yoğun ilgiden ve Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’un hassasiyetinden dolayı teşekkürlerini ileten Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper: “Dikili Belediyesi işbirliğinde burada iki sınıflık KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenledik. Ancak eğitimi almakla iş bitmiyor. Sizlerden ricamız bu sertifikaları aldıktan sonra her birinizin iş planlarınızı çıkararak bu sertifikanın verdiği ayrıcalıklardan yararlanmanız” sözlerini kaydederek konuşmasına şöyle devam etti: “ İş planı hazırlamak ve işe başlamak hummalı bir çalışma ister. KOSGEB desteklerinden faydalanmak ve bilgi almak için odamızın KOSGEB Temsilciliği biriminden yardım alabilirsiniz” dedi.
Konuşmaların ardından katılımcılar KOSGEB UGE sertifikalarını Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Yönetim Kurulu Üyesi Azam Ziya Güç, Meclis Üyeleri Ahmet Avcı, Fırat Adalıoğu ve Genel Sekreter Gülay Koç’un elinden aldı.