Bergama Cumhuriyet Başsavcılığı görevine geçtiğimiz aylarda atanan Mustafa Özlüoğlu’nu Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Erdoğan ve Genel Sekreter Gülay Koç makamında ziyaret etti.
Ticaret Odaları hakkında merak ettiklerini soran Özlüoğlu’na Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Ticaret Odalarının yapıları ve faaliyet alanları hakkında bilgi verdi.
Ürper, “Odalar ve Borsalar birçok siyasi düşünceyi bir çatı altında toplar. Ancak bu kurumlarda öncelikli olan ticaretin ve kayıtlı üyelerin faydasına faaliyetlerde bulunmaktır. Bizler bölge ve ülke ekonomisini nasıl daha iyi hale getirebiliriz bunun üzerinde çalışıyoruz.”sözlerini ifade etti.
Ürper, Bergama Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Özlüoğlu’na yeni görev yerinin hayırlı olması dileklerinde bulundu.