“Mutlu Turist Mutlu Esnaf” sloganıyla başlatılan turizm iyileştirme eğitimi başladı.

Bergama Belediyesi, Bergama Ticaret Odası ve Ege Üniversitesi Bergama Meslek Yüksek Okulu Sürekli Eğitim Merkezi ortaklığı ile gerçekleştirilen eğitim Ege Üniversitesi Bergama MYO Öğretim GörevlisiEmre Ataberk’in sunumuyla başladı.

Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper :“Kurumların birleşerek gerçekleştirdiği bu eğitime olan ilginizden dolayı sizlere teşekkür ederiz. Bizim bu eğitimi gerçekleştirme amacımız, geçtiğimiz yılda düzenlemiş olduğumuz Bergama Seni Çağırıyor projesi sonunda yapılan anketlerin sonucunda bir takım sorunların giderilmesi. Bergama aslında bir turizm şehri ancak son zamanlarda başka yönlere kayan sektörle birlikte turizmciliğe olan ilgimiz azaldı. UNESCO Dünya Mirası listesine girmemiz ile birlikte tekrar turizm sektörünü geliştirmek için eğitimler düzenliyoruz. Nisan ayında başlayacak olan ikinci Bergama Seni Çağırıyor projesini düzenli olarak devam ettirmeyi düşünüyoruz. Aynı zamanda bu eğitimleri Dikili’de de düzenlemeyi planlıyoruz. Bugün burada eğitime gelen katılımcılarımıza tekrar Bergama Belediyesi Bergama Ticaret Odası ve Ege Üniversitesi Bergama Meslek Yüksek Okulu Sürekli Eğitim Merkezi adına teşekkür ediyorum.”diye konuştu.