28.08.2014 tarihinde Bergama Ticaret Odası Toplantı Salonunda KOSGEB Sertifika Töreni gerçekleştirildi.
Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, katılımcılara aldıkları sertifikalarla başarılı işlere imza atmaları temennilerinde bulunmasının ardından sözü KOSGEB İzmir Kuzey Hizmet Müdürü Mahmut Oğuz Kılınç’a bıraktı. Desteklerin devamı süresince KOSGEB sertifikalarının geçerliliğini koruyacağını belirten Kılınç, sadece İzmir ilinde değil Türkiye’nin her yerinde bu sertifikalarla KOSGEB şubelerine başvuru yapabileceklerini söyledi. Desteklerin işleyişi hakkında kısa bilgi verdikten sonra girişimcilerin projeleri için KOSGEB’den aldıkları bilgiler doğrultusunda hareket etmeleri gerektiğini bu şekilde daha sağlıklı başvuruların gerçekleşebileceğini söyleyen Kılınç, projeleri olan katılımcıların hiçbir çekincede bulunmadan şubelerimize başvurabileceklerini ve istedikleri bilgiyi alabileceklerini belirtti.
Konuşmaların ardından katılımcılara Bergama Ticaret Odası Başkanı Fikret Ürper ve KOSGEB İzmir Kuzey Hizmet Müdürü Mahmut Oğuz Kılınç sertifikalarını takdim etti. Toplu fotoğraf çekiminin ardından tören sonlandı.