19.08.2014 tarihinde Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İ. Lütfi Kolat, Yönetim Kurulu Üyeleri Tahir Erdoğan ve Azam Ziya Güç BASİAD’ın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Serkan Turan ve Yönetim Kurulu Üyelerini ağırladı.
Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurlu Başkanı Fikret Ürper, odamız faaliyetlerini BASİAD yönetimine anlattı. BERTO’nun yapılacak olan yeni binasının Bergama, Dikili ve Kınık ilçelerine yakışır ve daha sonraki yönetimlerin de bunu sağlıklı bir şekilde kullanabileceği bir yapı olacağını belirtti.
BASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Serkan Turan, Bergama Belediyesi ile ortak olarak yürütülen Bergama Seni Çağırıyor Projesinin sonuçları, Bergama Organize Sanayi sorunları ve çözümleri için yapılan çalışmalar hakkında Ürper’den bilgi aldı.
Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurlu Başkanı Fikret Ürper, Bergama Seni Çağırıyor Projesinden istenilen bilgilerin elde edildiğini ve Bergama tanıtımında çok önemli bir yol kat edildiğini, değerlendirme toplantısında da bu verimli bilgiler eşliğinde ve yapılan gözlemler sonucunda Bergama’yı tanıtan figürlerin imalatının başlaması için ilk adımların atıldığını söyledi. İlerleyen dönemlerde Bergama’nın gelişimi için yapılacak projelerde BASİAD olarak yer almak istediklerini belirten Turan, yeni yönetim kadrosuyla gerçekleştirdikleri ziyareti sonlandırdı.