EVENTO tarafından, 16 Ocak 2014’te İskele Restoran’da Dikili Turizm Zirvesi düzenlendi. Dikili İlçe Kaymakamı, Dikili Belediye Başkanı ve pek çok üst düzey yöneticinin katıldığı zirveye, Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret ÜRPER ve Yönetim Kurulu Üyesi Azam Ziya Güç’te katıldı.

Dikili – Midilli feribot seferlerinin yeniden başlaması ve ilçenin yaklaşmakta olan turizm sezonuna hazırlanmasındaki sürecin konuşulduğu zirvede, Yönetim Kurulu Başkanımız Fikret ÜRPER söz alarak, “Bölge turizminin gelişmesi için her zaman destek olacağız, bunun için ulusal ve uluslararası düzeyde pek çok fuara katılıyoruz. 30 Ocak – 2 Şubat 2014 tarihleri arasında İstanbul’da 18.si düzenlenecek olan EMITT2014 Turizm ve Seyahat Fuarı’na, 5 Mart – 9 Mart 2014 tarihleri arasında Almanya’ nın Berlin şehrinde düzenlenecek olan Uluslararası ITB Turizm Fuarı’na katılacağız. Katılmak isteyen üyelerimiz Bergama Ticaret Odası’nı arayarak bilgi alabilirler” dedi.

Bu yıl ilki gerçekleştirilen zirvenin, Bergamalı turizmcilerin de katılımıyla geliştirilerek tekrarlanacağı ifade edilerek toplantı sona erdi.
Bilgi İçin:
Bergama Ticaret Odası (0232) 633 10 78