BERGAMA TİCARET ODASI VE DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ GİRİŞİMCİLİK, İŞLETME VE EKONOMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ İŞBİRLİĞİ İLE HAZIRLANAN “ YÖNETİM GELİŞTİRME PROGRAMI ” BAŞLADI

Bergama Ticaret Odası ve Dokuz Eylül Üniversitesi Girişimcilik, İşletme ve Ekonomi Uygulama ve Araştırma Merkezi İşbirliğiyle Hazırlanan “ Yönetim Geliştirme Programı ” 11 Ocak 2014’te Bergama Ticaret Odası’nda başladı.

Uzun çalışmalar sonucunda planlanan programın ilk adımı olan Girişimcilik Eğitimi, Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Görevlisi ve Sayısal Yöntemler Anabilim Dalı Başkanı Doç.Dr. Sabri Erdem tarafından verildi. Dokuz Eylül Üniversitesi Girişimcilik Merkezi Yönetim Kurulu Üyelerinin de hazır bulunduğu eğitime, Bergama Ticaret Odası Üyeleri katıldı.

Bergama Ticaret Odası Meclis Başkanı Erol IŞILDAK, Yönetim Kurulu Başkanı Fikret ÜRPER, Yönetim Kurulu Üyesi Ali SARIL’ ın da katıldığı açılış, Meclis Başkanı Erol IŞILDAK’ ın ve Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper’ in konuşmalarından sonra başladı. Eğitimde; girişim, girişimci, girişimcilik kavramları ile iş modeli ve iş planı hazırlama, girişimciliğin teşviki, form ve hibe sağlayan kamu ve özel kuruluşlar, genç, kadın ve sosyal girişimcilik konularında bilgi verildi. Toplu fotoğraf çekimin ardından program sona erdi.