Kınık’ta milli antrenör Abdurrahman Çelen tarafından yetiştirilerek bölge ve ülke çapında birçok madalya ve derece ile başarılarını taçlandıran Whu shu (Kung-Fu) ve Muay thai minikler-yıldızlar için Bergama Ticaret Odası desteklerini sürdürüyor. Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, yönetim kurulu üyesi Tahir Erdoğan ve Onur Savran ile genel sekreter Gülay Koç antrenörleriyle genç grubu Kınık Spor Salonu’nda ziyaret etti. Bölgenin gururu olarak birçok başarılara imza atan geleceğin yıldızlarına spor malzemelerini sunarken onlardan başarılarının devamı sözünü alan Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper’e, Abdurrahman Çelen desteklerinden ötürü teşekkür ederek plaket takdim etti.