Bergama Ticaret Odası’nda Yönetim Kurulu Üyeleri ile Kadın Girişimciler Kurulunun ardından Genç Girişimciler Kurulu üyeleri ile de tanışma toplantısı düzenlendi. Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper ve genç girişimciler, birebir görüşme ve fikir alışverişlerinde bulunup Bakırçay bölgesi adına yapılabilecek projeler üzerinde küçük bir beyin fırtınası gerçekleştirdiler. Mert Akçay, Okan Karcı, Mustafa Apaydın ve Burcu İduğ’un bulunduğu genç girişimcilerle tanışma toplantısında, yönetim kurulu üyelerinden İbrahim Lütfi Kolat, Levent Akçay ve Tahir Erdoğan vardı. Genç Girişimciler Kurulu başkanı Mustafa Apaydın, görüş ve önerilerini dile getirerek kurulun daha etkin ve aktif çalışabilmesi adına proje geliştirmeleri gerekliliğinden söz etti. Fikret Ürper, grubun revize edilmesi, gelişen süreçte projelerin ortaya konulması ve etkin yürütülmesi adına oda olarak her ne gerekiyorsa yapacaklarını, Bergama Ticaret Odası binasını da imkânlarını da istedikleri kadar kullanabileceklerini belirterek desteklerini esirgemeyeceklerini belirtti. Geçtiğimiz hafta içerisinde de Kadın Girişimciler Kurul Üyelerinin ağırlanmasıyla birlikte Temmuz ayında tekrardan geniş çaplı bir toplantı gerçekleştirmeyi planladıklarını belirten Ürper, iki grubun daha aktif rol alarak güzel işlere imza atacaklarına inancının tam olduğunu vurguladı. 22 üyenin oluşturduğu Genç Girişimciler Kurulu, bundan böyle Bakırçay bölgesinde daha aktif, etkin ve etkili olabilmek adına grubun revizyonuyla işe başlayacaklar ve hizmet kalitesini adım adım yükseltecekler.