Türkiye geneli oda ve borsa seçimlerinin yapıldığı şu zaman diliminde, 3 Mayıs 2013 Bergama Ticaret Odası organ seçimlerinin ardından yönetim kurulu başkanı olan Fikret Ürper, odadaki makamında, gelen ziyaretçileri ağırlıyor. Yeni görevinde hayırlar ve başarılar dileyen bölge esnaf ve meslek oda başkanlarının yanı sıra belediye ve parti başkanları, Bakırçay adına daha ne yapabiliriz ve ne tür yol izlemeliyiz soruları üzerine fikir beyanlarında bulunup yapılan ziyaretleri de bölge adına faydalı hale getiriyorlar. Tüm bu uzlaşmalar ve birliktelik devam ederse güzel hizmetler yapılabileceğini belirten Fikret Ürper, yapılan görüşmeler ve beyin fırtınalarının ardından Bergama Ticaret Odası olarak yol haritası belirleyip belli bir sürecin planlanmasıyla birlikte hızlı bir şekilde harekete geçeceklerinin altını çizdi.
Ziyarete gelenler sırası ile şöyle; Genç BASİAD üyeleri, Şoförler Odası Başkanı Mehmet Kızıltaş, Sergiciler Odası Başkanı Süleyman Türkoğlu, Yıldız Sürücü Kursu Müdürü Ethem Girgin, Dr. Feyyaz Uğurluoğlu, Sadullah Ürper, Arif Böke, Mehmet Emin Güleç, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, BEGİAD, Bergama İlçe Emniyet Müdürü Hüsamettin Ataseven, Mustafa Aydeniz, Avukat Selime Gültekin Yıldırım, Berksav, Saadet Partisi, BASİAD, Bergama Cumhuriyet Halk Partisi başkanı İdris Yavuzyılmaz, Ertan Taşkavak (Ege Üni. Meslek Yüksek Okul Müdürü), İlyas Gün (Kınık Kaymakamı), Ali Erdoğan, Yusuf Kurtuldu (Terziler Odası Başkanı), Ak Parti Bergama İlçe Teşkilatı, Bülent Şahin, Ali Yazıcı (Kınık İlçe Emniyet Müdürü), Finansbank Bergama Şube Müdürü Yelda Karatosun