Bergama Ticaret Odası olarak ilk defa 2012 yılı Ağustos ayı TOBB Yönetim Kurulları Ortak Toplantısı gündemine taşıdığımız ve bölgemizdeki büyük yatırım Kuzey Ege Limanı Projesi dâhilinde limana vasıflı işçi yetiştirerek, bölgemizdeki işsizliğe de çözüm olacağı ümidini taşıyarak takipçisi olduğumuz okul projemiz için çalışmalarımızın ilk meyvesini bugün aldık.

Ulaştıma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı’mız Sayın Binali YILDIRIM’ın 27 Nisan 2013 günü bölgemize yaptığı ziyaretin ilk ayağı Yukarıbey köyünden başladı. Yukarıbey köy meydanında yapılan ilk toplantıda Kozak bölgemizdeki yol sorunu ve çam fıstığı ağaçlarında görülen verim düşüklüğü sorunları dile getirildi. Toplantıda söz alan Bergama Ticaret Odası Başkanı Melih KAHRAMAN sorunları ve bölgemize yapılmasını istedikleri talepleri dosya olarak da bakanımıza iletti. Başkan Melih KAHRAMAN’ın sunduğu dosyaları inceleyen bakanımız gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti.
Ziyaretin diğer ayağı Bergama Asklepion restoranda devam etti. Bergama’daki sivil toplum kuruluşları başkanlarının da katıldığı değerlendirme toplantısında Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakan’ımız Sayın Binali YILDIRIM Bergama’ya bir Endüstri Meslek Lisesi yapılacağı sözünü tüm hemşerilerimize duyurdu.
Bergama Ticaret Odası Başkanı Melih KAHRAMAN şehrimizin hak ettiği bir yatırıma kavuşacak olmasının sözünün alınmasının önemini vurgulayarak tüm bölgemize hayırlı uğurlu olması temennilerinde bulundu.