Bergama Ticaret Odası Dikili’deki üyeleri, üyelik ve oda işlemlerini artık çok rahatlıkla halledebilecek. Berto, faaliyet alanları içinde olan Dikili ilçesine etkin, hızlı ve kesintisiz hizmet verebilmek için çıtasını yükselterek Dikili’ye temsilcilik ofisi kurdu. Açılışının yapılması üzere davet edilen Dikili ve Bergama protokolünden ve Dikili üyelerinden yoğun teşrif vardı. Merkez İşhanı önünde düzenlenen kokteyl eşliğinde Bergama Ticaret Odası Meclis Başkanı H. Mahir Yazıcı, Yönetim Kurulu Başkanı Melih Kahraman ve yönetim kurulu ile meclis üyeleri, gelen davetlilerle keyifli vakitler geçirdiler. Sonrasında, Bergama Ticaret Odası Dikili Temsilcilik açılışını yapmak üzere kurdele kesme merasimine geçildi. Açılışta Kahraman, Dikili’deki üyelerimize sunulan hizmet kalitesini yükseltme, istek, ihtiyaç ve problemleri ile daha yakından ilgilenebilme adına bu ofisi kurduklarını belirtti. Ayrıca aktif bulunan Dikili Limanı’na Ro Ro ticaret akışının artacağını umduklarını dile getirerek ofisin herkes için hayırlı uğurlu olması temennisiyle kurdele kesmek için makas tuttu. Beraberinde Dikili Belediye Başkan Vekili Yusuf Altıparmak, Dikili Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Çandarlı Belediye Başkanı Ahmet Dağdelen ve Bergama Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Duran, hayırlı olsun dilekleriyle kurdeleyi kestiler. Dikili Cumhuriyet Başsavcısı Kerem Kerim Aslan’ın da aralarında bulunduğu davetli ve oda üyeleriyle temsilcilik ofisine geçen Kahraman, eğitim verilerek göreve başlatılan yeni oda personelini de tanıttı.
Biten açılış kokteylinin ardından Bergama Ticaret Odası meslek komitesi, meclis, genç ve kadın girişimciler kurulu üyelerine düzenlenen “2009-2013 Hizmet Dönemi Teşekkür Yemeği” için Günbatımı Restorant’a geçildi. Meclis Başkanı Hüseyin Mahir Yazıcı’nın organize ettiği programın sonlarına doğru, son toplantı olması hasebiyle yaptığı konuşma ile duygu dolu anlar yaşanmasına sebep oldu. Dört yıllık hizmet maratonunda yönetim kurulu başkanı Melih Kahraman’ın görevini layığıyla yerine getirdiğine yürekten inandığını, bayrağı yukarılara taşıdığını dile getiren Yazıcı, biten görev süresinde sevinci ve hüznü aynı anda yaşamış olduğunu belirterek davete icabet eden, 2009-2013 hizmet takım arkadaşlarına teşekkürlerini iletti.