Ülkemizin ve halkın huzur ve güvenliğini koruyup kollamayı en yüce amaç edinmiş, gerektiğinde gözünü kırpmadan canını vermeyi en şerefli vazife olarak gören polislerimiz… 10 Nisan onların günü, bir nebze de olsa onları anlayabilme ve şükranlarımızı sunabilme adına bir gün, bu kutsal mesleğin kuruluş yıldönümü. 10 Nisan Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. Yıldönümü ile ülke genelinde olduğu gibi Bergama Ticaret Odası faaliyet alanlarından olan Bergama-Dikili-Kınık ilçelerinde de bir dizi kutlama ve etkinlik düzenlendi. Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Melih Kahraman, emniyet müdürlüklerince gelen davetlere icabet ederek emniyet müdürlüklerinin hazırlamış olduğu etkinliklere katılım sağladı. Atatürk Anıtına çelenk koyma töreni sonrasında Bergama’da ve Kınık’ta şehitlerin anısına Mevlid-i Şerif okutulurken Dikili’de lokma hayrı yapıldı. Bergama Ticaret Odası’ nın oyun parkı bölümünün yapılışını üstlenmiş olduğu Kınık’ta polis lojmanları yanına inşa edilen “10 Nisan Polis Parkı”nın açılış töreninde bulunan Melih Kahraman, Kınık Kaymakamı İlyas Gün ve Kınık Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Nurettin Arslangiray ile birlikte parkın açılış kurdelesini kesti. Gün boyunca yapılan farklı etkinliklerle polis haftası kutlanarak ebediyete intikal eden aziz şehitlerimize yapılan hayırlarla dualar gönderildi.