Fuarın ve fuarcılığın önemini hem destekleriyle hem de katılımlarıyla önemsediğini gösteren Bergama Ticaret Odası, Berlin’e gidiyor. Berto, tüm dünyaya 47. Kez kapılarını açıp ev sahipliği yapacak olan 6-10 Mart Berlin ITB 2013 fuarında geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Bergama-Dikili-Kınık ilçelerinin güzelliklerini ve değerlerini tüm ziyaretçiler ile paylaşacak. 2012 yılında Berlin ITB fuarında bulunan tek ilçe ticaret odası olmuş olmasından dolayı duydukları haz ile gelişimine ve ticari ataklara daha da önem veren Bergama Ticaret Odası, bu fuar ile yine adından çokça söz ettireceğine benziyor. Bu yıl Bergama Belediyesi ile ortak oluşturulan stantta, bölge ekonomisine ve tanıtımına büyük katkı sağlayacak olan bu fuar vesilesiyle Bergama Ticaret odası adeta köprü vazifesi görüp yörede turizm ve ticaret şahlanması gerçekleşmesini hedefliyor.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Melih Kahraman, bu yılki etkinlik çerçevesinde, farklı olarak ayrıca fuar sonrasında Dünya’nın en büyük limanlarından olan Hamburg Limanı ziyaretlerinde bulunacaklarını, sağlanacak olan ikili görüşmeler sonrasında bölgeye ve ekonomiye büyük faydalar sağlayarak ülkemize dönmeyi planladıklarını dile getirdi.