Mart ayı içerisinde Bergama’da faaliyete geçecek olan Türk Ekonomi Bankası (TEB) Bergama Şubesi ile Bergama Ticaret Odası arasında, üyelere avantaj sağlayacak olan protokol imzalandı. 20 Şubat 2013 Çarşamba günü Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erkan Evrenkaya ve Yönetim Kurulu üyesi Feridun Duymaz’ ın karşılayıp başkanlık odasında ağırladığı TEB Bergama Şube Müdürü Deniz Çelik ve şube yetkilileri, ayrıntılı olarak sunacakları hizmet ve avantajlardan bahsettiler. Erkan Evrenkaya ve Deniz Çelik’in imzaladığı protokol ile Bergama Ticaret Odası üyelerine özel “KOBİ’lere Nefes Aldıran Kredi” sayesinde küçük ve orta büyüklükteki işletme sahipleri 6 aya kadar ödemesiz 500.000,00 TL ye kadar 36 ay vadeli olarak, düşük faiz oranları ile kredi kullanabilecek. Bunun yanı sıra tarımla uğraşanlar için hasattan hasada ödeme imkânı sunan tarım kredileri ve Harman Kart gibi çözümler de sunduklarını belirten TEB Bergama şube Müdürü Deniz Çelik, yüzde 0,85 e varan faiz oranlarıyla Bergama-Dikili-Kınık’taki oda üyelerinin yüzünü güldüreceklerinin sözünü verdi. İmzalanan protokolün kâğıt üzerinde kalmayıp Bergama Ticaret Odası üyelerinin olabildikçe istifade edebilmesi temennisinde bulunan BERTO yönetim kurulu başkan yardımcısı Erkan Evrenkaya, yeni banka şubesinin bölge halkı ve esnafı için hayırlı olması dileklerini iletti.