Her yıl olduğu gibi bu yılda Bergama Ticaret Odası, ITB Berlin turizm fuarında bölgemizin en iyi şekilde tanıtımı için yerini alacak. 47. kez kapılarını açacak dünyanın en büyük turizm fuarı olan ITB Berlin 2013 fuarı 6-10 Mart 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek.
Aynı zamanda bölgemizin ekonomisinin gelişmesi için büyük katkı sağlayacak yapımı devam eden Kuzey Ege limanı için Avrupa’nın en büyük 2. limanı ve dünyada 9. sırada olan Hamburg limanını yerinde inceleyeceğimiz ve ikili görüşmelerin yapılacağı bu zengin programda sizlerle birlikte olmak istiyoruz.
KOSGEB desteği almayı planladığımız ITB Berlin turizm fuarı ve Hamburg limanı ziyaretine katılmak isteyen üyelerimizin, KOSGEB desteğinden yararlanabilmeleri için 2011 KOBİ beyannamelerini doldurmaları hususunu önemle rica ediyoruz.