10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümü münasebetiyle Cumartesi günü tüm ülke genelinde olduğu gibi Hükümet Konağı önünde tören düzenlendi. Törene Bergama Ticaret Odası yönetim kurulu başkanı Melih Kahraman, yönetim kurulu danışmanı Saffet Dündar ve genel sekreter Gülay Koç ile katılım gösterdi. Kaymakam Ahmet Ertan Yücel, Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay Erden Kargın ve Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin hazır bulunduğu tören, çelenk koyma ve 09:05 ‘te yapılan saygı duruşunun ardından söylenen İstiklal Marşı ile son bulmuş oldu. Biz de Bergama Ticaret Odası olarak 74. ölüm yıldönümü sebebiyle Ulu Önder Atatürk’ü saygı ve minnetle anıyoruz.