Kınık’ta Whu shu (Kung-Fu), Muay thai, Kick boks ve Matrak branşlarında üç yıldır faaliyet gösteren ve katıldıkları il, bölge ve hatta Türkiye şampiyonalarında üstün başarı sergileyen, 2011 yılında Muay thai Türkiye şampiyonasında Balkan şampiyonu çıkaran oluşumdan haberdar mıydınız? Böylesine başarılarla dolu bir yapının 2012 yılında da gençler ve büyükler Türkiye şampiyonasında Türkiye 3. sü de çıkarmış olması, küçük bir bölgede belki de adını ilk defa duyduğumuz spor dallarında faaliyet göstermesi herkesi şaşırtacak bir olay olsa gerek. Bergama Ticaret Odası, ülkemizin gelişen değerlerine destek sağlama adına, minikler ve yıldızlar Türkiye şampiyonası için kolları sıvadı ve minik sporcuların ihtiyacını karşılayacak şekilde boks eldiveni, ayak koruyucu, self kart, raket ellik, kask, dirsek koruyucu maç şortu gibi önem arz eden malzemelerini karşıladı. 21 Eylül Cuma günü Bergama Ticaret Odası yönetim kurulu başkanı Melih Kahraman’ın bizzat odasında ağırladığı Muay Thai-Kick Boks-Whu Shu-Matrak milli antrenör ve hakemi Abdurrahman Çelen eşliğindeki minikler ve yıldızlar grubundan farklı yaştaki çocuklar Melih Kahraman ile bir süre keyifli sohbet ettiler. Gençlerin, ders notlarının hepsinin iyi olduğunu öğrenen Kahraman, sporlarında olduğu kadar derslerindeki başarılarının da gelecekleri için önemli olduğunu ve olacağını söyledi, ancak böyle olursa gerçekten başarılı bireyler olabileceklerini dile getirdi. Güzel geçen konuşmaların ardından minik gençlere spor malzemeleri takdim edildi ve hem Bakırçay adına hem ülkemiz adına böylesine başarılı gençlerin yetişmesinin mutluluk verici olduğu belirtilerek gençler tebriklerle uğurlandı.