20 Ocak 2012 Cuma günü Bergama Ticaret Lisesi spor salonunda yapılan karne törenine, Bergama Ticaret Odası Başkan Yardımcıları Yusuf Ziya Kurşun ve Erkan Evrenkkaya, Yönetim kurulu üyesi, İsmail Birol, Genel Sekreter Gülay Koç Katıldı.
Törende ilk olarak Satranç turnuvasında ilk üçe giren öğrencilere ödülleri verildi.
Satranç Turnuvası 1.si olan Sercan Ateş’e ödülü Genel sekreterimiz Gülay Koç tarafından, 2. Olan Fatih karaca’ya ödülü Yönetim Kurulu Bşk. Yardımcımız Yusuf Ziya Kurşun tarafından ve son olarak da 3. olan Musa Kantur’a ise ödülü Yönetim Kurulu Bşk. Yardımcımız Erkan Evrenkaya tarafından verildi.
Başarı göstererek Takdir belgesi almaya hak kazanan öğrencilere ise belgeleri Yönetim Kurulu üyemiz İsmail Birol tarafından verildi.
Törenin ardından Bergama Ticaret Odası ve Bergama Ticaret Meslek Lisesi olarak birlikte mezun olan öğrenciler için gerekli istihdamın sağlanabileceği ortamların oluşturulmasıyla ve bunlarla ilgili odamız çerçevesinde veri tabanı oluşturulması çalışmalarının yapılması gerekliliği dile getirildi.
Son olarak Bergama Ticaret Lisesi Müdür Yardımcısı Halil Beyhan, törene katılımlarından dolayı çok memnun olduklarını belirterek, Bergama Ticaret odasına teşekkürlerini iletti. Birlikte ortak çalışmalara imza atmak istediklerini aktardı.