21-22 Aralık tarihleri arasında Bergama Ticaret Odası ve İzmir İnşaat Mühendisleri odası işbirliği ile yapılan inşaat ustaları için eğitim sona erdi. İki gün devam eden eğitim yapılan sınavla sonuçlandı ve kursiyerler bu sınav sonucunda sertifika almaya hak kazandılar. Odamızın meclis salonunda yapılan eğitim yoğun bir ilgi gördü. Kapanışta Bergama Ticaret Odası Başkanı Melih Kahraman “yoğun bir taleple karşılaştıklarını ve eğitimlerin devam edeceğini belirtti. Son olarak alınan eğitimin tüm kursiyerler için hayırlı olmasını temenni etti.
Eğitimin sonunda kursiyerler : “Eğitimden çok memnun kaldık eğer biz bu eğitimi ve sertifikayı alamasaydık işsiz kalma riskiyle karşılaşacaktık” dediler.Ayrıca “ Biz bu eğitimi almaya şehir dışına çıkmak zorunda kalacaktık fakat hizmet yanımıza geldi başkanımıza çok teşekkür ediyoruz “ diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.Ayrıca bu tarz eğitimlerin daha sıklıkla tekrarlanmasını istediklerini belittiler.
Karşılaşılan yoğun başvuru nedeniyle ocak ayında yeni bir eğitim daha yapılması planlanıyor.