1984 yılından bu yana Bergama Asklepion’da düzenlenen grup psikoterapileri kongresinin organizasyon çalışmalarına Bergama Ticaret Odası bu yıl da katkı koydu.

Bu yıl 36.sı düzenlenen Uluslararası Grup Psikoterapileri Kongresi’nin genel sekreteri Yaşar Çelik oda Başkanımız Melih Kahraman’ı ziyaret etti. Kongreye göstermiş olduğu ilgi ve destek için teşekkürlerini ileten Çelik, Bergama Ticaret Odası’na yönelik grup terapisi uygulamayı arzu ettiklerini belirtti.

Yöremize karşılıksız hizmet verme amacı olduğunu belirten Kahraman kongrenin, uluslararası düzeyde olması Bergama’nın tanıtımı için önem kıldığını ifade etti.

26- 28 Mayıs 2011 tarihleri arasında düzenlenecek olan grup psikoterapileri kongresi, grup çalışmaları ve konferanslar “Ötekinin Mokasenleri” konu çevresinde gerçekleşecektir.